Monthly Archives: april 2019

I lørdags havde vi inviteret til forårets store arbejdsdag. Alle var velkomne til at komme og give en hånd med ved klargøring til foråret. Opgaverne var der mange af, og heldigvis var der som sædvanligt også mange der mødte op for at hjælpe, det er virkeligt dejligt med så stor en opbakning. Vejret var noget vådt i starten, men blev heldigvis meget bedre, så det var svært at komme ind, da det blev spisetid. Der blev bl.a. frisket op i hønsehus og hønsegården, renset blade op af havedammen, roserne blev klippet ned, terrassen blev renset for mos og ukrudt, så havestolene kunne findes frem, vinduer pudset, jagtet mos i græsplænen, og kanterne blev rettet til, alt dette og meget meget mere.

Det er dejligt og en stor hjælp for os, alt det vi får lavet på arbejdsdagen, men endnu vigtigere er det, at mærke den lyst, der er for at bidrage til, at Kløverbakken forsat er et godt og fint sted at være. Og muligheden for at pårørende kan mødes og snakke på tværs af familierne, er meget værdifuld for os alle.

? EN STOR TAK TIL ALLE FOR DEN STORE INDSATS, OG EN RIGTIG HYGGELIG DAG ?

Så er vores nye bus kommet til Kløverbakken, og straks skulle den prøves af. Onsdag kørte en hel fyldt bus ud på sin jomfrutur for Kløverbakken, for at nyde foråret og en soft-ice i Vebbestrup ?

Hjemme igen efter en dejlig tur og mætte af soft-ice. Det var en virkelig positiv oplevelse af køre i den nye bus. Vi glæder os til at komme på mange ture i bussen.

Støtteforeningen, som står for at drive bussen sammen med pedellerne, håber på at den kommer mange til glæde. De har også udskrevet en konkurrence om at finde på et navn til bussen. Forslagskasse står på begge plejehjem.

Der herskede travlhed i køkkenet lige fra morgenstunden, ja det startede faktisk allerede dagen før. Mona og Gitte havde planlagt menuen til dette års påskefrokost. Hvide sild og røde sild helt fra Christians Ø, lakseroulade, mørbradbøf og champignon i flødesauce, og til sidst citronfromage pyntet med hindbær. Ingen skulle komme til at gå sultne fra bordet.

Alt imens der blev kokkereret i køkkenet, var der travlhed med at få pyntet op og dækket borde, der skulle mange til, vi blev lige knap 60 til påskefrokost.

Til påske hører der også påskelam, dem havde Aafje styr på, To søde lam, tre uger gamle. De var meget trygge ved at være på plejehjem, men blev lidt utætte, hvad gør man så, jo de fik selvfølgelig ble på. Og så kunne de ellers gå løs på ugeblade og hvad der ellers var af spændende ting inden for rækkevidde. Lammene var så søde, så de gjorde stor lykke både for personalet og ikke mindst for beboerne.

Susanne bød velkommen til Kløverbakkens påskefrokost, og Otto spillede til fællessange og hyggespillede ellers under spisningen. En rigtig hyggelig dag, hvor snakken gik lystigt indimellem de lækre retter og fællessangen.

Tusinde tak til alle for at I var med til at gøre det til en god oplevelse, og ikke mindst til alle de frivillige fra støtteforeningen og personale, som fik det hele til at fungere. ? TUSIND TAK ?