Monthly Archives: september 2020

Mandag var Susannes sidste arbejdsdag på Kløverbakken. Susanne havde ønsket at tage personligt afsked med hver enkelt, som det nu var muligt.

Derfor havde hun skrevet en personlig hilsen til alle beboerne, som hun dagen forinden havde været rundt med til hver enkelt. Få af beboerne har ligesom Susanne, været med lige fra starten af. Det blev en rørende afsked for alle.

Efter middagen mandag, overrakte Poul Erik et flot takkebrev og vidnesbyrd, som han havde udfærdiget på vegne af alle beboere og personalet, til Susanne.

Mandag eftermiddag var alt det faste personale samlet for at aftale arbejdsplanen for julen, hvilket gik uden de store problemer. Alt imens havde Susanne travlt med at tage imod blomster og gaver i døren, samt servere "kløverkage" for beboerne. 

Efter julemødet var det personalets tur til at smage de flotte og lækre kager.

Susanne havde skrevet en varm hilsen til personalet, som hun læste op. Hun kunne heller ikke lade være med at læse en rørende SMS, hun havde modtaget om morgenen fra hendes "efterskoledatter", hun skrev bl.a. "græd ikke fordi det er forbi, men smil fordi det skete".

Susanne havde også et brev til hver enkelt med stjernedrys, en varm og meget personlig hilsen, sammen med en rød rose?

❤️ Kære Susanne ❤️

Du har sat spor på Kløverbakken, som aldrig må blive slettet.

???Tusinde tak???

Alting har en ende, det har en rigtig god sommerhus-tur også.

Efter der var pakket kufferter idag fredag, og der var fundet plads til alt og alle i Stjernebussen og biler, gik turen hjemad. Men inden vi kom helt hjem, skulle vi traditionen tro omkring McDonald's for at spise. Det er altid et hit?

Hjemme igen, var alle enige om, at det var en virkelig god og hyggelig ferietur, og var klar igen til næste år. Først skulle middagssøvnen lige overstås?

Den sidste hele dag, startede med fælles morgenmad og derefter drog herrene op til lille Vildmose på fuglekik.

Imens hyggede damerne sig hjemme med bl.a. fodpleje og et enkelt glas vin. Det var rigtig hyggeligt.

Da mændene kom hjem, blev turen fejret med en lille snaps, men åh hvor bliver man træt af al den friske luft...og snaps?

Til aften var der festbanket med flæskesteg og alt hvad der hører dertil?