Monthly Archives: september 2017

Brunch - Fællessang - Dans

Der var lagt op til en hyggelig formiddag, da "vores" spillemænd atter var på besøg til Brunch.      Den lækre Brunch, blev krydderiet med en masse fællessange, inden der blev spillet op til dans. Det var virkelig en dejlig formiddag, som sluttede af med "Skuld gammelt venskab"

O

100 gæster kom til Kløverbakken, for sammen med beboerne og personalet, at holde høstfest.

Forberedelserne havde været i gang længe, og på dagen skulle der pyntes op og dækkes borde. Til det var der mødt mange frivillige op for at hjælpe personalet og beboerne.

Forstander Susanne Molbæk bød velkommen og fortolkede efterårssangen "Septembers himmel er så blå...", Og så var det jo oplagt, at starte med at synge den inden "Det musikalske trekløver" underholdte med velkendte sange og melodier.

Efter at musikkens havde spillet en lille times tid, var der tid til at spise den grilstegte gris, som havde været på grillen lige siden om formiddagen, lige udenfor fordøren, og al det lækre tilbehør, som Gitte i køkkenet havde stået i spidsen for.

Så var der igen tid til at musikerne spillede op igen, denne gang var dansegulvet fyldt der meste af tiden.

Da musikken takkede af, var der tid til Softice og kaffe, inden høstfesten sluttede med "Skuld' gammel venskab...."

Alle gav udtryk for, at det havde været en virkelig god aften, og der lød en stor TAK til alle der havde bidraget til at gøre denne aften til noget særligt, det være sig Åse og Henry Graversen, som havde skænket grisen, og Jutlander Bank, som havde bidraget med 10.000kr, samt ikke mindst alle de personer fra støtteforeningen og personalegruppen, der frivilligt har hjulpet til hele dagen.

TUSINDE TAK TIL ALLE