Monthly Archives: oktober 2017

Efter en dejlig lang sæson kunne vi ikke vente længere på at afholde afdansningsbal, selvom det så betød, at danse sæsonen var slut for denne gang. Vi kunne dog ret hurtigt blive enige om at den måtte begynde igen efter nytår.

Det var en fantastisk dejlig aften, der var smurt fine stykker smørrebrød, som blev serveret inden dansen  gik i gang med fælles indmarch. Der blev virkelig gået til den over hele linjen, det var så fantastisk at være med til. Se og mærke hvor meget musikken og dansen betyder for alle.  Simested Linedansere underholdte i pausen med deres festlige linedans. Festen sluttede med "Skuld gammel venskab rein forgo'" inden vi alle kunne vende næsen hjemad, godt trætte og med en dejlig oplevelse rigere. Tusinde tak til musikken, alle de frivillige fra støtteforeningen og de personaler, der igennem hele sæsonen og i aften havde bidraget med en ekstra frivillig indsats.???

Lørdag formiddag mødte dejligt mange frivillige og pårørende til formiddagskaffe i pejsestuen. Efter kaffen gennemgik vi og fordelte dagens opgaver, som var alt fra rengøring i hønsehuset og drivhuset til opgravning af geoginer og vask af havemøbler og markise. Der var rigtig mange hænder i sving, så da vi kom til middag, var stort set alle opgaver løst, så det var meget velfortjent, at alle kunne nyde middagen sammen med beboerne i pejsestuen. Og herefter tog dem, der havde mulighed for det, lige et nap mere.

Der skal lyde en kæmpe stor TAK til jer alle for jeres indsats, der er virkelig blev lavet en masse. Men lige så vigtig, så håber vi også, at alle har haft en hyggelig dag, og at der har været tid til at snakke med hinanden om stort og småt.