Monthly Archives: juli 2018

Torsdag aften fik Kløverbakken besøg af 5 meget flotte og velholdte veteranbiler. Det var 5 veteranbils ejere fra Klejtrup, Hvam og Ålestrup og omegn, der havde taget imod en invitation til at komme forbi og køre en aftentur med nogle af beboerne på Kløverbakken i Klejtrup og omeng. Vejret var med os, så en enkelt af beboerne var så heldig, at få opfyldt sin drøm om en tur i åben Mercedes sportsvogn. I ventetiden imens de kørte tur, kunne de resterende nyde aftensolen, eller de  kunne få en cykeltur. Til slut var der kaffe og kage på terrassen, til alle der var mødt frem!  --

Stor tak til de 5 chauffører, som besøgte os, og de to fra støtteforeningen, som stod for alt det praktiske.

 

 

 

 

 

Der behøver ikke at være megen anledning for at hygge sig sammen, få lidt godt at spise og måske synge et par sange. I fredags blev anledningen, at vores nye flotte bordkortstenene rigtig skulle prøves af. Så vupti, så blev der dækket borde og pyntet op med de flotte sten.

Denne gang gik indkøbsturen til Nørager, nærmere bestemt til dametøjsbutikken Ellen Kristensen. Fire damer og to frivillige blev budt på kaffe, og fik fremvist sommerens mode.
En rigtig god formiddag, og rigtig godt initiativ, tusind tak til de frivillige?