Monthly Archives: maj 2019

Vi har prøvet det før, og vi nyder det hver gang. Der var tændt bål på terrassen, på et specielt bålsted, hævet over fliserne, så alle kunne være med. Der bredte sig en anderledes duft ind på Kløverbakken, en duft af de lækreste grillede laks, stegte kartofler med skvalderkål og ramsløg, krydret med duften af røg fra bålet. Elna og Gyda havde haft travlt med at holde øje med om laksene blev sat rigtig fast på plankerne, fiskene skulle jo nødig falde ned i bålet. Alt i mens var Martin travlt optaget af, at røre rundt i de stegte kartofler. Folmer havde bestilt maden til kl. I2, og da klokken slog tolv, blev de grillede laksesider båret ind på bordene, som var dækket så fint inde i pejsestuen.

Det var igen en lækkerbidsken, som Knud Erik kunne fremtrylle fra bålet. Der skal lyde en stor tak til Knud Erik, fordi han vil køre helt fra Århus og op til os, og endnu en gang har givet os en god oplevelse...TUSINDE TAK. Dem kan vi altså ikke få for mange af. Der skal selvfølgelig også lyde en stor tak til til de frivillige, som har hjulpet os i dag med at få det hele til at gå op i en højere enhed.


Alting har en ende, det har en god sommerferie desværre også. Så nu var det tid til at få pakket sammen, og komme hjemad.

På vej hjemad blev der holdt spisepause på McDonalds i Haverslev...man er vel på ferie?

Hjemme på Kløverbakken igen, modtaget med flag, det var godt at se hinanden igen? Alle havde været meget glade for turen, og var parate til at komme afsted igen?

Stor taknemmelighed til både beboerne for deres gode feriehumør, og til frivillige og personalet, som var på døgnet rundt, for at gøre det muligt, at gennemføre så dejlig en ferietur i sommerhus. Alle er vist klar igen til næste år, håber vi alle ses??