Julefrokost på Blåbærhaven – med dejlig mad i overflod, dejlige mennesker, hygge, fællessang, god stemning, tale fra Per, alle var i feststemning og parate til et par hyggelige timer.

1000 tak for en dejlig eftermiddag – af hjertet tak til frivillige for at møde op og hjælpe til for sådan en dag kan lykkedes.

Hobro by kor var på besøg på Blåbærhaven for at synge julen ind – de underholdte med traditionelle julesange, svenske og engelsk  sange. Pouls flygel og stemmerne blev luftet til ” You raise me up ..”  Der blev  læst op af Peters jul så man næsten fornemmede man var en del af historien. I pausen blev der nydt ny kogte klejner og kaffe. Tak for en fantastisk dejlig aften med dejlig musik og sang 

Fredag d. 30 november kl. 10.00 gik turen til Randers Storcenter på den årlige juletur. Vi havde lejet en stor bus fra Terndrup Taxi så alle der havde lyst kunne komme med. Dette havde enkelte pårørende også taget imod og det blev en dejlig tur af de små veje og ind igennem Randers by – for at se noget andet end bare motorvej indtil Randers storcenter.

Efter ankomst havde alle travlt med at kigge butikker – og der var aftalt at mødes ved Cocco Bello til middag. Maden blev nydt i fællesskab og så gik turen retur mod Blåbærhaven og med ankomst kl. 15.30  - så det var en heldagsturJ

Tak for hjælpen til pårørende, frivillige for hjælpen – arrangørerne er klar igen til næste år.

Som tilskud til bus havde vi søgt Vølverne i Møldrup /Lions  Klub – og vi har fået 2000 kr i  tilskud til denne tur – også mange tak for denne tilskyndelse og anerkendelse.