Monthly Archives: juli 2019

Det var en dejlig varm sommeraften, lige vejr til en køretur gennem den flotte natur, som er hele vejen rundt om Klejtrup, og når så man kan blive kørt i de flotteste gamle veteranbiler, så kan det snart ikke være bedre.

Veteranbilejere herfra byen og fra Ålestrup og Gedsted, havde pudset deres flotte køretøjer en ekstra gang. De skinnede omkap med hinanden og solen.

Efter køreturen var der aftenkaffe på terrassen med en lille en til kaffen?

Der skal lyde en stor tak til veteranbilejerne, for at komme og lade os prøve de gamle biler. Samtidig skal der også lyde en stor tak til de frivillige, for deres velvillighed for at gøre dette her muligt.

Mange beboere var af huse gennem hele ugen, hvor de har prøvet forskellige spil og konkurrencer, så det har været meget vellykket?

Torsdag blev der kastet med træstokke til den store guldmedalje, for at vælte de andres spillere, og fredag trak alle ud på terrassen omkring det lange bord, hvor bolden blev givet op til bordfodbold. Det er altid et hit, hvor konkurrencegenet tager over, og man let kan komme til at få sine gamle lemmer til lige at nå lidt længere, for at ramme bolden.⚽️?‍♂️

Her på tredje dagen i motionsugen, trak vi udendørs. Ikke kun fordi vejret var rigtig flot, men også fordi der skulle gang i de store armbevægelser, og derved fare for lamper og blomstervaser ?.

Dagens disciplin var stigegolf. Nyt på Kløverbakken, men det var bestemt ingen hindring. Det blev til mange fuldtræffere ?.

Vi glæder os til at se hvad Tina og Christina har i ærmet til i morgen...