Monthly Archives: februar 2019

Sandelig om ikke vi fik en musikalsk oplevelse mere i februar.

4b fra Brattingsborg Skolen i Klejtrup kom på besøg tirsdag formiddag, for at synge for os. De havde været på smugkig i vores sanghæfte, så de sang nogle af vores egne kendte sang, så vi kunne synge sammen med eleverne på flere af sangen, det var rigtig hyggeligt formiddag, og sikke dygtige de alle var?

Stor tak til alle eleverne for den flotte sang.

.

Det er lidt spændende at se hvordan naboen har indrettet sig, så Støtteforeningen havde arrangeret en bustur til det nyåbnede Hobro Friplejehjem. Hobro Friplejehjem har samme størrelse som Kløverbakken, men en ganske anden indretning. Susanne, som deres leder pudsigt nok også hedder, bød på kaffe og kage, det var vældig hyggelig.

Da man kom hjem, var alle nok enige om, at det havde været spændende at se, men derfra og så til at der var nogen, som ville flytte, var der meget stor afstand.


Man kan sagtens kalde februar for en musikalsk måned i år. Endnu en musikalsk oplevelse fik vi alle på Kløverbakken i søndags. Det var Finn, som er svoger til en af beboerne, som sammen med hans folkrock orkester The Dollerups, ville glæde os med en lille eftermiddagskoncert. Det blev til en rigtig hyggelig eftermiddag, hvor Finn og hans venner spillede deres egne sange med nogle gode og finurlige tekster.

Tusinde tak til Finn og the Dollerups for en meget fin og hyggelig koncert, vi glæder os til om det kunne blive en tradition??