Monthly Archives: november 2018

Karin fra støtteforeningen bød indenfor til æbleskiver og gløgg, da støtteforeningen arrangerede hyggetur til Hobro.

Julen nærmer sig, og forberedelserne så småt også. Fem friske frivillige mødte op, og bandt med sådan en iver granguilande, så grannåle fløj dem om ørene? Og super flot blev den. Så nu er der pyntet rundt om terrassen, og lysene lyser dejligt op i den mørke tid.

Det blev også tid til juletur til Viborg for at kigge på juleudstilling, lidt indkøb og spise kinesisk.

Fredag var det en mærkedag for Ellen og Niels Jørgen. De kunne fejre diamant bryllup, så der var æresport og morgensang.

Småkager hører også julen til, så der var gang i bagepladerne, og klejner blev der også kogt....mums.

? Tusind tak til alle de frivillige, som har bidraget til at gøre alt dette muligt?

I denne uge kunne beboerne på Kløverbakken mærke at det kan svinge på flere måder.

Torsdag var Knud Erik igen på besøg, han inviterede på gyngetur helt op under loftet i pejsestuen. Så der var grin og vind i håret.

Fredag formiddag kom "vores" spillemænd på besøg. De spillede op til dans efter først at have spillet mens vi spiste den lækreste brunch. Det var svært at sidde stille til den glade musik. Så der blev både danset polka og vals, alt i mens snakken gik om de mange ungdomsbal, som man havde været til.

Ved spillemandsbrunchen blev den første af vores nye fotobøger præsenteret. Det er Karin og Merete fra støtteforeningen, der har påtaget sig det store arbejde med at samle de mange billeder vi har taget i årenes løb. Den første bog rummer hele 2015, en virkelig flot bog med flere hundrede billeder på kraftigt blank papir, så den er let at se og bladre i. Bøgerne kommer til at ligge i forhallen, så kom bare og kik.

Spillemandsbrunchen sluttede med at alle sluttede ring og sang "Skuld gammel venskab" og et par taknemmelige ord fra Inger.

?Tusinde tak til alle de frivillige, der har gjort dette muligt. Det være sig gyngeture, borddækning, musik, dans, fotobøger og aller vigtigst, det gode humør I er med til at sætte på Kløverbakken.?