Personale

Forstander

Susanne Molbæk Frederiksen
Susanne Molbæk Frederiksen

Mit navn er Susanne Molbæk Frederiksen, jeg er gift med Jens Frederik og sammen har vi tre børn i skolealderen. Jeg har arbejdet på åKlejtrup Friplejehjem, Kløverbakken siden vi startede tilbage i december 2009. De første fire år jeg var ansat var det, som sygeplejerske på plejehjemmet. Siden oktober 2013 har jeg været forstander.

Da jeg har været med helt fra begyndelsen, har jeg sammen med alt øvrigt personale været med til, at skabe Klejtrup Friplejehjem, Kløverbakken til det det, det er i dag. Et plejehjem i særklasse hvor vi stiler mod stjernerne!

I mit arbejde som forstander, tager jeg udgangspunkt i Klejtrup Friplejehjems værdigrundlag, hvor værdiordene: kvalitet, respekt, samarbejde og anerkendelse, er en helt naturlig del af den måde hvor på jeg og vi som sted arbejder.

Det giver sig til udtryk på følgende måde. Det er den enkelte der er i centrum det være sig; beboeren, personalet, pårørende og alle hjemmets gæster i øvrigt. Jeg arbejder med, at vi har et hjem hvor man kan mærke at livet leves, et plejehjem som mest muligt er et hjem og mindst muligt en institution. Jeg ligger stort vægt på, at vi samarbejder på alle tænkelige måder: på tværs af faggrænser, holdninger, sociale skel, at vi samarbejder med alle vores samarbejdspartnere og hvor samarbejdet med vores pårørende er helt essentielt. Når alt dette skal kunne lykkes, kan det kun lade sig gøre, hvis jeg og vi, som sted anderkender og respekter den enkelte og hinanden for den vi er og det vi står for.

Kvaliteten skal være i top, hvis vi vil være et hjem i særklasse, derfor stiller jeg store krav til os. Vores faglighed skal være i orden, vi skal kunne stå inde for det vi laver menneskeligt såvel som fagligt. Med fagligt tænker jeg ganske bredt, det være sig alt lige fra: kosten, plejen af den enkelte, aktiviteterne, det rent sygeplejemæssige, rengøringen, haven osv. osv.

Jeg glædes over, at være forstander på Klejtrup Friplejehjem, Kløverbakken. Jeg syntes, vi sammen har fået skabt et fantastisk hjem og en unik arbejdsplads.

Hvis dette har affødt nogle spørgsmål, er du/ I altid meget velkommen til at kontakte mig enten pr. telefon eller mail.

Personale pr. 15. januar 2019