For niende gang afholdte vi torsdag aften fest for at hylde årets høst. Festen har med årene udviklet sig meget. Så i år kunne vi invitere beboere, deres pårørende, de frivillige og personalet til høstfest med helstegt gris med lækkert tilbehør, levende musik og dans.

Forberedelserne startede mange dage før, der skulle foldes servietter og sangark, der skulle flyttes om, så der blev plads til de mange gæster, borde skulle dækkes og pyntes, grisen stegte hele dagen, så der duftede lækkert når man gik forbi grillen ved fordøren, køkkenet havde travlt med at lave alt det lækre tilbehør.

Høstfesten startede med, at Susanne bød velkommen og samtidig holdt sin flotte høsttale, hvor i hun bl.a. kom ind på hvorfor vi på Kløverbakken holdt høstfest:   "....på Kløverbakken høster vi måske ikke i bogstaveligste forstand, fraset og ikke at underkende, blomster, vindruer, bær i mange afskygninger, tomater, agurker og mm. Men det vi for alvor høster meget af i overført betydning hver dag er: smil, latter, knus, og kram, vi høster gode historier, der fortæller om en fortid, men også en nutid. Vi høster fortællinger og oplevelser fra beboere og pårørende, der ønsker at dele en bid af deres liv med os. Vi høster rosende ord og anerkendelse, vi høster i mange fold overflod af livsbekræftelse. Derfor er der i den grad grund til, at holde høstfest på Kløverbakken i aften....."     Med disse ord, og med stor taknemmelighed samt stolthed over personalets og de frivilliges indsats, kunne Susanne byde til høstfest.                 Med billederne her vil vi prøve at videregive den pragtfulde stemning vi oplevede, alle de glade smil, den store danselyst, og ikke mindst det livsbekræftende humør hos både unge og gamle.🍀                 Tusinde tak til alle for en dejlig høstfest.🍀🍀

Det har længe været ønske om en gynge hvor man både kan sidde på almindeligt og i kørestol. Der er blevet arbejdet meget for at samle pengene sammen til den. Man har kunnet følge indsamlingen på plakaten i ruden indtil personalerummet. Gyngen er nu sat op ved siden af pavilionen på en ny anlagt udvidelse af terrassen. Opsætningen skete under behørig iagttagelse fra flere beboere, og blev straks indviet og godkendt af dagens fødselsdagsbarn på 101 år.

Kørestolsgyngen er for alle, og står der selvfølgelig for at skulle bruges mest muligt. Ret evt. henvendelse til en af personalet, hvis der f.eks. er tvivl om fastspændelse.

Stor tak til alle, fonde og private givere, som har bidraget til at det blev muligt at erhverve kørestolsgyngen. 🤗