Der herskede travlhed i køkkenet lige fra morgenstunden, ja det startede faktisk allerede dagen før. Mona og Gitte havde planlagt menuen til dette års påskefrokost. Hvide sild og røde sild helt fra Christians Ø, lakseroulade, mørbradbøf og champignon i flødesauce, og til sidst citronfromage pyntet med hindbær. Ingen skulle komme til at gå sultne fra bordet.

Alt imens der blev kokkereret i køkkenet, var der travlhed med at få pyntet op og dækket borde, der skulle mange til, vi blev lige knap 60 til påskefrokost.

Til påske hører der også påskelam, dem havde Aafje styr på, To søde lam, tre uger gamle. De var meget trygge ved at være på plejehjem, men blev lidt utætte, hvad gør man så, jo de fik selvfølgelig ble på. Og så kunne de ellers gå løs på ugeblade og hvad der ellers var af spændende ting inden for rækkevidde. Lammene var så søde, så de gjorde stor lykke både for personalet og ikke mindst for beboerne.

Susanne bød velkommen til Kløverbakkens påskefrokost, og Otto spillede til fællessange og hyggespillede ellers under spisningen. En rigtig hyggelig dag, hvor snakken gik lystigt indimellem de lækre retter og fællessangen.

Tusinde tak til alle for at I var med til at gøre det til en god oplevelse, og ikke mindst til alle de frivillige fra støtteforeningen og personale, som fik det hele til at fungere. 🍀 TUSIND TAK 🍀

Endnu en gang kom de humørfyldte og utrættelige piger fra Simested Linedance forbi Kløverbakken, for at give deres bidrag til en hyggelig aften på Kløverbakken. Flot ser det ud, når de synkront danser hen over gulvet. Tusinde tak skal der lyde til dem, fordi de vil komme og besøge os, og samtidig vise os hvad de har øvet på siden sidst.

Mens forårssolen skinnede lystigt udenfor, var der stor koncentration om de mange tal, der fløj igennem luften. Spændingen var stor, hvem skulle blive den heldige vinder af en af de mange flotte præmier, der stod forrest på bordet.

Dette Forårsbanko er ekstra, og er i modsætning til de normale, der afholdes af støtteforeningen, arrangeret af personalet. De har været rundt for at samle gevinster, og mange er det blevet til. Faktisk er nogle af gevinsterne "overskud" fra julebankoet. Tusinde tak til alle de gode givere, det er dejligt med den store velvillighed. Og også tak til de frivillige, der var behjælpelig med at få brikkerne lagt på de rigtige numre🤗