Så kom dagen og aftenen, som mange af os har glæder os til længe. Aftenen hvor alle for en stund kan glemme hverdagens små og store problemer, klæde sig ud og bare have det sjovt sammen. Kreativiteten har tydelig vis været stor, det vidner de mange flotte og sjove udklædninger om. Forud for fastelavnsfesten, havde der været travlhed med at få udsmykket pejsestuen og bordet, så stemningen kunne være den helt rigtige, der er blevet klippet katte ud,  så hver en lille mus må være løbet skræmt bort, der er lavet fastelavnsris og pustet balloner op, jo hyggen og stemningen skulle have de bedste betingelser. Fastelavnsfesten er en tradition, som har været der lige så længe, som Kløverbakken har bestået. Festen er kun for beboerne og personalet, samt nogle meget få frivillige, hvis opgave er at være behjælpelig med de praktiske opgaver. Vi er meget taknemmelig for at de kommer og hjælper os. Udover de frivillige hænder, har flere firmaer valgt at støtte os, så en stor tak skal lyde til TENA, Blomsterhuset Aalestrup, Dagli Brugsen Klejtrup og Lindum Auto. Alles bidrag er så meget velkommen, tusinde tak til alle. Aftenen gik også i år mindst lige så godt som sidste år. Efter at have spist de lækre fyldte pandekager og gulerodsdessert, blev der slået til tønden. Selv om der blev slået mange seje slag, gav tøndensig ikke spor, så der måtte hjælpes en smule inden tønden gav op, og der kunne kåres en kattekonge og dronning. Til slut delte vi indholdet af tønden og spiste flødeboller til aftenskaffen.

 

Som en ydmyg tak for hjælpen i det forgangne år har vi holdt fest for vores frivillige 🙂 Med hjælp fra frivillige er der meget der kan lade sig gøre  - bla at forsøde hverdagen med det friske pust fra hverdagen uden om vores plejehjem - deltage i forskellige arrangementer og på turer ud af huset, besøgsven og meget meget andet.
Den uselviske hjælp vil vi gerne hylde med bla denne fest.

Rammerne var Blåbærhaven, Maden kom fra Hersum forsamlingshus, underholdningen fra
"De Glade Amatører" og en fantastisk folk dejlige mennesker der var oplagt til fest.
Billederne fortæller at alle har hygget sig - og vi kunne ikke få armene ned 🙂

1000 tak for en dejlig aften

Knap har den ene Jonna forladt os før den næste Jonna også har valgt at stoppe, for at gå på pension. Så i dag var det så Jonna Skov's sidste arbejdsdag på Kløverbakken. Dette markerede vi med en sammenkomst i pejsestuen for beboere og personale. Jonna har altid været en ildsjæl, og har været med lige fra plejehjemmet start. Jonna's humør og energi vil blive savnet. Mange ideer har hun opfostret. "Nu bliver der stille på Kløverbakken" lød der i Susannes tale til Jonna. Der skal lyde en stor tak til Jonna for hendes store indsats i godt otte år. Vi ønsker Jonna alt mulig held og lykke i hendes nye tilværelse, og glæder os over, at Jonna forsat vil komme hos os som frivillig på mandage. For slippe Kløverbakken helt, det kan hun ikke, både gymnastikken, dansen og alle potteplanterne, vil stadig være i Jonna's sikre hænder.