Søndag den 1. December 2019 var det præcis 10 år siden, at de første beboere flyttede ind på Klejtrup Friplejehjem, som det hed dengang. Denne 10 årsdag skulle bestemt markeres og fejres. Det startede allerede først på dagen med flagallé og Dannebrog til tops. Der var kaffe på kanden og rundstykker det meste af formiddagen i køkkenet, mens forberedelserne til den store dag, summede rundt om i huset.

Selve festlighederne tog rigtig form med "Åben kaffebord". Der var kaffe og et stort kagehus med form som Kløverbakken. Folk trak ind i pejsestuen, formand for driftsbestyrelslen Jon Pugholm, bød velkommen og fortalte kort om hvordan vi havde tænkt os at dagen skulle forløbe, og snart kunne man høre en lystigt snakken, indimellem spillede vores "hus pianist" Otto Sandkamm hyggemusik og Dorte sang for til fællessangene.

Kl 16 kom Michael Winkler for at underholde ved at synge og spille nogle af hans far, Gustav Winkler's, så kendte melodier.

Efter underholdningen ved Michael Winkler og en lille kort pause, var det blevet tid til sidste del af jubilæumsdagen, nemlig spisningen, som bestod af  tunmousse serveret i bambusbåde, buffet med helstegt kalvesteg og  svinekam stegt som vildt, flødekartofler og smørstegte kartofler, Waldorf salat og to blandede salater, samt en Rubinsteiner kage i portions glas. Virkelig en lækker menu.

Aftenen igennem fortsatte vores "hus pianist" Otto Sandkamm med at spille julehyggemusik, og Dorte sang for på fællessangene.

Formand for driftsbestyrelslen, Jon Pugholm, holdt en lille tale, hvori han fortalte om opstarten af Klejtrup Friplejehjem, og takkede for bestyrelsesmedlemmernes store indsats, og for det gode samarbejde med forstander Susanne Molbæk samt hendes store indsats for at skabe et plejehjem i særklasse, endvidere også en tak til personalet og støtteforeningen.

Herefter fik han overrakt af Inger og Solvej, på vegne af beboere og personale, et maleri til Kløverbakken. Et virkelig flot maleri, som er malet af beboerne i samarbejde med personalet og under vejledning af kunstmaler Povl Spanggård.

Efter overrækkelsen af maleriet, tog forstander Susanne Molbæk ordet, og holdte en varm og personlig tale omkring tilblivelsen af Kløverbakken. Hun sluttede af med at minde os alle om vigtigheden af at bringe fortiden med ind i nutiden, for at vi kan fortsætte i fremtiden.

Som bevis på det stærke sammenhold, som er med til at gøre Kløverbakken til det den er, sang alle de tilstedeværende personaler deres helt egen Kløverbakke-sang.

Der var endvidere også en hilsen og en tak fra Støtteforeningen for Klejtrup Friplejehjem ved formand Lilian Tordrup, og med de bedste ønsker for et forsat godt samarbejde.

Med på Kløverbakken gennem alle 10 år har været 5 beboere og 9 personaler.

🍀Dagen indbragte også mange fine gaver og blomster, som vi er MEGET taknemmelige for.🍀

🍀I forbindelse med 10 års jubilæet har vi udarbejdet et jubilæumsskrift. Hvis man er interesseret, og ikke allerede har fået det, er man meget velkommen til at komme ud på Kløverbakken og hente et eksemplar.🍀

🍀🍀 Tusinde tak til alle, som har været med til at markere denne dag, og gøre den så minderig 🍀🍀

Dette skilt har mødt dem der er kommet til Kløverbakken siden i går eftermiddags og bliver der indtil i morgen eftermiddag.

Grunden hertil er den, at vi er ved at få slebet og lakkeret alle vores trægulve i fællesrummene.

Vi har allerede fået malet væggene i de samme rum, så nu kan man næsten ikke se, at det snart er 10 år siden vi tog huset i brug.

Det er lidt af en udfordring, når de rum vi bruger allermest skal ryddes helt for møbler, og at vi så ikke må gå der mens lakken bliver smurt på, og ej heller lige med det første derefter.

Så er det dejligt med så mange forstående mennesker, der kommer i huset.

Midt i alt virvaret af borde og stole, så er det godt at Solvej har taget sin fløjte med😃

Vi glæder os så meget  til alle gulvene er færdige. Det bliver så godt👍

En ganske almindelig torsdag aften blev til en helt fantastisk aften på Kløverbakken.


Vi var så heldige, at et helt orkester tilbød, at de ville komme og spille for os til bal. Med den store danseglæde, som vi ved at mange af vores beboere har, så kunne vi umuligt sige andet end JA, MANGE TAK 😀. Det var SHARKS, som tilbød sig til. Mange af vores beboere og pårørende, kender dem fra dengang de spillede til bal på Søkroen i Klejtrup, det var tilbage i 70’erne og begyndelsen af 80’erne. SHARKS har lokale rødder i Klejtrup og omegn, så for nogen var der genkendelighed 😃.

Nu er det jo oktober, og derfor nærliggende, at tage temaet op med Oktoberfest, bordene var så flot pyntede, der kom gang i fadølsanlægget og kokkene i køkkenet havde meget travlt, for selvfølgelig skulle vi have wienerschnitzel med hvad der tilhører. Det var virkelig flot klaret det hele, og det smagte fantastisk.

Aftenen startede med, at Susanne bød velkommen, og forklarede hvorfor vi nu igen bød til fest. Så blev maden serveret og nydt til fulde, og straks derefter spillede SHARKS op til dans. De havde bygget aftenens musik op over den populære musik tilbage fra Four Jacks og op til Kim Larsen. Ens var der for det hele, man kunne ikke sidde stille til det, så dansegulvet var stort set fyldt fra start til slut 😅.

Det var en fantastisk aften, en af de bedste fester, som vi har holdt gennem tiderne på Kløverbakken🍀. Der skal lyde en stor tak til jer alle, der var med, for at I har været med til at gøre det til så god en aften. Tak til SHARKS, I gjorde det så godt, til de frivillige gennem hele dagen, til personalet der var på arbejde, som var meget mere udfordret denne dag og aften, og til de personaler, som gav en ekstra indsats både før og under festen.
🍀 TUSINDE TAK TIL ALLE 🍀