I denne uge kunne beboerne på Kløverbakken mærke at det kan svinge på flere måder.

Torsdag var Knud Erik igen på besøg, han inviterede på gyngetur helt op under loftet i pejsestuen. Så der var grin og vind i håret.

Fredag formiddag kom "vores" spillemænd på besøg. De spillede op til dans efter først at have spillet mens vi spiste den lækreste brunch. Det var svært at sidde stille til den glade musik. Så der blev både danset polka og vals, alt i mens snakken gik om de mange ungdomsbal, som man havde været til.

Ved spillemandsbrunchen blev den første af vores nye fotobøger præsenteret. Det er Karin og Merete fra støtteforeningen, der har påtaget sig det store arbejde med at samle de mange billeder vi har taget i årenes løb. Den første bog rummer hele 2015, en virkelig flot bog med flere hundrede billeder på kraftigt blank papir, så den er let at se og bladre i. Bøgerne kommer til at ligge i forhallen, så kom bare og kik.

Spillemandsbrunchen sluttede med at alle sluttede ring og sang "Skuld gammel venskab" og et par taknemmelige ord fra Inger.

🍀Tusinde tak til alle de frivillige, der har gjort dette muligt. Det være sig gyngeture, borddækning, musik, dans, fotobøger og aller vigtigst, det gode humør I er med til at sætte på Kløverbakken.🍀

Vejret var med de frivillige, der mødte op til den halvårlige arbejdsdag på Kløverbakken, og det var med højt humør, man gik i gang med vinterklargøringen. Forinden havde man nydt morgenkaffen, mens arbejdet blev fordelt.

Drivhus og højbede blev rengjorte.

Havemøbler og markisen blev vasket og taget ind for vinteren. Sikke en masse de er blevet brugt i år🌞

Et større planteprojekt blev det også til, med udskiftning af en hel del bunddækkeplanter til noget mere hårdfør fra slagsen. Vi glæder os til at se resultatet.

Der var selvfølgelig dækket op til fællesspisning i pejsestuen.

Dejligt er det, at få god hjælp til mange arbejdsopgaver, men lige så dejligt og vigtigt er det, at mødes med de frivillige fra lokalområdet og fra kredsen af pårørende. Se og dele fornøjelsen og vigtigheden af, at alle kan være med og bidrage til at det hele går op i en større helhed for Kløverbakken og dets beboere.

🍀 Tusinde tak til jer alle for jeres indsats 🍀