Tirsdag middag var der dækket op til påskefrokost for beboere, ægtefæller og personale, i pejsestuen. 3 frivillige var mødt op for at dække frokostbordet, og sammen med personalet sørgede de for at alt det praktiske, så det kunne blive en god og hyggelig oplevelse for os alle. Kløverbakkens huspianist, Otto Sandkamm sørgede for alt det musikalske på klaveret, og Mona styrede slagets gang i køkkenet.

Ligesom sidste år, så kom Aafje på besøg med et rigtig lille påskelam, kun en uge gammelt. Vores kyllinger var også med til bords, de er nu 10 dage og er efterhånden meget fortrolige med os.

Al den dejlige mad, påskelam og påskekyllinger, blev spundet sammen af en masse dejlig musik og sange, til en rigtig festlig og hyggelig påskefrokost. En stor tak til alle for den store hjælp og for at være med til at gøre det til dejlig dag🌼

🍀God påske til alle fra Kløverbakken🍀

 

 

 

Vinteren slår sine sidste krampetrækninger, vi er sikker på at foråret er lige om hjørnet. Tiden går støt den rigtige vej, og alt imens går livet sin gang på Kløverbakken. Støtteforeningen kommer og afholder banko for beboerne med mange flotte gevinster.

Og Linedanserne fra Simmested kom på besøg igen, det er altid så festligt og hyggeligt.

Vi har også fået nye beboere🐣. Æg fra vores egne høns har været en tur i rugemaskine, og ud kom der 11 søde små sorte kyllinger, som lige nu går i et bur i forhallen, indtil de kan klare sig i ude hønsegården. De er anledning til meget snak og opmærksomhed. Dagplejebørnene kom som de plejer forbi. De kunne heller ikke stå for de små kyllinger.

Ankomsten af de små kyllinger blev selvfølgelig fejret på behørig vis, alt imens katten vendte ryggen til, for at nyde udsigten.

Fredag den 23. Marts fejrede Ketty og Johan deres guldbryllup sammen med os med kaffe og Guldbryllupskage. Forinden havde personalet lavet æresport til dem.

 

 

 

Så kom dagen og aftenen, som mange af os har glæder os til længe. Aftenen hvor alle for en stund kan glemme hverdagens små og store problemer, klæde sig ud og bare have det sjovt sammen. Kreativiteten har tydelig vis været stor, det vidner de mange flotte og sjove udklædninger om. Forud for fastelavnsfesten, havde der været travlhed med at få udsmykket pejsestuen og bordet, så stemningen kunne være den helt rigtige, der er blevet klippet katte ud,  så hver en lille mus må være løbet skræmt bort, der er lavet fastelavnsris og pustet balloner op, jo hyggen og stemningen skulle have de bedste betingelser. Fastelavnsfesten er en tradition, som har været der lige så længe, som Kløverbakken har bestået. Festen er kun for beboerne og personalet, samt nogle meget få frivillige, hvis opgave er at være behjælpelig med de praktiske opgaver. Vi er meget taknemmelig for at de kommer og hjælper os. Udover de frivillige hænder, har flere firmaer valgt at støtte os, så en stor tak skal lyde til TENA, Blomsterhuset Aalestrup, Dagli Brugsen Klejtrup og Lindum Auto. Alles bidrag er så meget velkommen, tusinde tak til alle. Aftenen gik også i år mindst lige så godt som sidste år. Efter at have spist de lækre fyldte pandekager og gulerodsdessert, blev der slået til tønden. Selv om der blev slået mange seje slag, gav tøndensig ikke spor, så der måtte hjælpes en smule inden tønden gav op, og der kunne kåres en kattekonge og dronning. Til slut delte vi indholdet af tønden og spiste flødeboller til aftenskaffen.