I dag har vi været samlet for at tage afsked med Jonna Rasmussen, som har valgt at gå på efterløn efter 8 år på Kløverbakken. Det var med stort vemod for os alle på Kløverbakken at tage afsked. Jonna har været med hele vejen siden Kløverbakken blev indviet for 8 år siden, og har været med til at sætte sit præg på hjemmet. Heldigvis ved vi, at Jonna forsat vil komme på hjemmet som frivillig. Der skal lyde en stor tak til Jonna, for alt det hun har bidraget med, og vi vil ønske Jonna held og lykke med hendes nye tilværelse.

25 friske og dygtige elever fra Klejtrup Musikefterskole besøgte Kløverbakken for at vise os deres kunnen, inden de fredag skulle  give koncert flere steder i Århus i forbindelse med Spil-dansk-dagen. Det blev til en virkelig flot lille koncert med et improviseret ekstranummer.

Stor tak til de dygtige elever for en flot koncert, og held og lykke med koncertene i Århus.

Efter en dejlig lang sæson kunne vi ikke vente længere på at afholde afdansningsbal, selvom det så betød, at danse sæsonen var slut for denne gang. Vi kunne dog ret hurtigt blive enige om at den måtte begynde igen efter nytår.

Det var en fantastisk dejlig aften, der var smurt fine stykker smørrebrød, som blev serveret inden dansen  gik i gang med fælles indmarch. Der blev virkelig gået til den over hele linjen, det var så fantastisk at være med til. Se og mærke hvor meget musikken og dansen betyder for alle.  Simested Linedansere underholdte i pausen med deres festlige linedans. Festen sluttede med "Skuld gammel venskab rein forgo'" inden vi alle kunne vende næsen hjemad, godt trætte og med en dejlig oplevelse rigere. Tusinde tak til musikken, alle de frivillige fra støtteforeningen og de personaler, der igennem hele sæsonen og i aften havde bidraget med en ekstra frivillig indsats.🍀💃💐