Ikke kategoriseret

Torsdag d 15 marts var der samling på vores Vågekoner, der er tilknyttet Klejtrup Friplejehjem. Anledningen var en lille snak sammen med Jytte Nielsen - fra Dansk Røde Kors - som også havde en gave med til vores lokale vågetjeneste.
Vores lokale vågetjeneste fik en taske med bla Højskolesangbogen, Den danske salmebog, Biblen på nutidsdansk, CD afspiller med forskellige CDèr, og meget andet godt. Det er meningen man tager tasken med sig når man skal våge hos en dødende - for at kunne imødekomme de forskellige behov og ønsker der måtte være.
Til Klejtrup Friplejehjem er der tilknyttet i alt 7 vågekoner - der er lavet en samarbejdsaftal med Dansk Røde kors som bla. Er med til at sikre kurser eller andet der kan styrke den enkelte vågekone i et ellers ensomt job.
1000 tak til Jytte Nielsen fra Dansk Røde kors for den fine gave - og tak for et godt samarbejde.

Om kort til vil vi tage første spadestik til 4 nye boliger på Blåbærhaven. Vi forventer, at påbegynde byggeriet i juni måned og lejlighederne bliver lignede de eksisterende på Blåbærhaven og bygges til i den nordvestlige del  – det betyder vi får en ny indkørsel med indkørsel via den ene parkeringsplads.

Herefter råder Blåbærhaven over 24 boliger lige som Kløverbakken.

Tilbygningen forventes klar til indflytning 1 december 2016 – Vi ser frem til at kunne fejre Blåbærhavens 3 års fødselsdag og indvielse d 1. december.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab
Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Som tak for en uvurderlig støtte i dagligdagen fra vores frivillige holdt vi onsdag d. 24 februar en fest med god mad, fællessang og underholdning af " De glade Amatører".
Festen foregik i år på Blåbærhaven og der var rigtig stor tilslutning.
Beboerne startede om formiddagen med at folde servietter, der blev flyttet rundt på møbler, dækket borde.
"De glade Amatører" ankom og begyndte at stemme instrumenter, vores gæster kom og snart var det fuld hus.
Ca kl. 18.00 bød Bestyrelses formand Jon Pugholm velkommen og endnu engang understregede hvor godt det er for beboerne på både Kløverbakken og Blåbærhaven, at det kommer frivillige i huset med det friske pust, de ekstra hænder når der skal læses krydsord eller læses op af avisen. Frivillige gør det også muligt at holde arrangementer og udflugter ud af huset - igen til glæde for vores beboere.
Maden var bestilt ved MADKONTORET i Hobro - og hvilken dejlig menu med 3 retter. Efter forret og hovedret underholdte "De glade Amatører" til stor morskab for alle. Der blev også tid til en lille svingom selvom dansegulvet ikke var så stort.
Men alt får jo en ende - også denne dejlige aften - efter dessert med kaffe til var det tid at slutte med en sidste fællessang.
Endnu engang - af hjertet TAK til alle frivillige - fra Støtteforeningen og andre frivillige, der uselvisk støtter op om Klejtrup Friplejehjem for at give vores beboere gode oplevelser, hyggelige stunder, ledsager på turer osv osv - jeres hjælp giver hverdagen nuancer. "

Mvh Susanne og Birgith

[Best_Wordpress_Gallery id="1" gal_title="2016 02 frivillighedsfest"]