Frivillighedsfest 2016

Som tak for en uvurderlig støtte i dagligdagen fra vores frivillige holdt vi onsdag d. 24 februar en fest med god mad, fællessang og underholdning af " De glade Amatører".
Festen foregik i år på Blåbærhaven og der var rigtig stor tilslutning.
Beboerne startede om formiddagen med at folde servietter, der blev flyttet rundt på møbler, dækket borde.
"De glade Amatører" ankom og begyndte at stemme instrumenter, vores gæster kom og snart var det fuld hus.
Ca kl. 18.00 bød Bestyrelses formand Jon Pugholm velkommen og endnu engang understregede hvor godt det er for beboerne på både Kløverbakken og Blåbærhaven, at det kommer frivillige i huset med det friske pust, de ekstra hænder når der skal læses krydsord eller læses op af avisen. Frivillige gør det også muligt at holde arrangementer og udflugter ud af huset - igen til glæde for vores beboere.
Maden var bestilt ved MADKONTORET i Hobro - og hvilken dejlig menu med 3 retter. Efter forret og hovedret underholdte "De glade Amatører" til stor morskab for alle. Der blev også tid til en lille svingom selvom dansegulvet ikke var så stort.
Men alt får jo en ende - også denne dejlige aften - efter dessert med kaffe til var det tid at slutte med en sidste fællessang.
Endnu engang - af hjertet TAK til alle frivillige - fra Støtteforeningen og andre frivillige, der uselvisk støtter op om Klejtrup Friplejehjem for at give vores beboere gode oplevelser, hyggelige stunder, ledsager på turer osv osv - jeres hjælp giver hverdagen nuancer. "

Mvh Susanne og Birgith

[Best_Wordpress_Gallery id="1" gal_title="2016 02 frivillighedsfest"]