Nyt om Vågekoner

Torsdag d 15 marts var der samling på vores Vågekoner, der er tilknyttet Klejtrup Friplejehjem. Anledningen var en lille snak sammen med Jytte Nielsen - fra Dansk Røde Kors - som også havde en gave med til vores lokale vågetjeneste.
Vores lokale vågetjeneste fik en taske med bla Højskolesangbogen, Den danske salmebog, Biblen på nutidsdansk, CD afspiller med forskellige CDèr, og meget andet godt. Det er meningen man tager tasken med sig når man skal våge hos en dødende - for at kunne imødekomme de forskellige behov og ønsker der måtte være.
Til Klejtrup Friplejehjem er der tilknyttet i alt 7 vågekoner - der er lavet en samarbejdsaftal med Dansk Røde kors som bla. Er med til at sikre kurser eller andet der kan styrke den enkelte vågekone i et ellers ensomt job.
1000 tak til Jytte Nielsen fra Dansk Røde kors for den fine gave - og tak for et godt samarbejde.