Blåbærhaven Skårupvej information

Blåbærhaven består af 2 afdelinger med hver 10 lejligheder, der er indrettet som lejlighederne på Sandstrædet 36 C. Vores målgruppe af beboere vil være ældre med dement eller med andre særlige plejebehov.

Ligeledes arbejdes der ud fra samme vision og ud fra samme værdier for at kunne tilbyde et plejehjem i særklasse med fokus på kvalitet, faglighed og etik.

Blåbærhaven er et moderne friplejehjem hvor alt er tilrettelagt efter de ældres behov.

  • Store lejligheder som bl.a. indeholder intelligente toiletter
  • Flere små og store fælles opholdsstuer
  • To selvstændige køkkenenheder, hvor maden laves af friske rådvarer
  • Haven er tilrettelagt med mange gangstier, hvor man møder:
  • Lys og lun glaspavillon
    • Åløb
    • Gedehus/gedefold
    • Hønsehus/gård
    • En lille blåbærpark – derfor navnet Blåbærhaven

Målet er at Klejtrup Friplejehjem, Blåbærhaven skal være et plejehjem i særklasse.

Som forstander på Blåbærhaven er det min fornemmeste opgave at kunne tilbyde vores beboerne og deres pårørende, at de mødes af hjemmelige og hyggelige omgivelser. Samtidig hat jeg fået ansat dygtige og kompetente medarbejdere – lige fra sygeplejersker, ernæringsassistenter, social – og sundhedsassistenter samt social og sundhedshjælpere til at imødekomme og efterleve den pleje og omsorg som de kommende beboere efterspørger.

I skrivende stund tegner der sig et billede af, at der allerede er 10 beboere der flytter ind på Blåbærhaven pr. 1 december. Sammen med mine medarbejdere vil jeg forsøge at skabe et hjem hvor alle trives og alle føler sig velkomne og der skal kunne mærkes og ses, at livet det leves.

Som beboer og deres pårørende er det specielt at skulle flytte lige før jul og vi vil forsøge at efterleve de traditioner der er forbundet med december og skabe grobund for traditioner der vil kendetegne Blåbærhaven.  Dette er også gældende for resten af året hvor højtider, fødselsdage og andre mærkedage vil blive fejret.

Som på Klejtrup friplejehjems afdeling på Sandstrædet, hvor der kommer mange frivillige og hjælper – vil jeg på Skårupvej 46/Blåbærhaven også tage imod frivillige med stor imødekommenhed og ydmyghed.  Jeg ved hvor meget det betyder for et godt og hyggeligt hjem for beboerne, at de oplever det pulserende liv – hvad enten det er i form af man har en stund hvor man som frivillig kommer for at snakke eller læse højt. Deltager i eller afvikler aktiviteter eller foretage sig praktiske gøremål – alle vil blive taget imod med stor tak.

Indvielsen af Klejtrup Friplejehjems afdeling på Skårupvej 46 - Blåbærhaven, finder sted lørdag den 16. november kl. 13.00,. Dagen vil blive festliggjort med musik gennem byen og de obligatoriske taler vil kunne høres på Blåbærhaven, hvor der også vil være en let anretning – og alle skal være hjertelig velkommen denne eftermiddag.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte undertegn på : bis@klejtrup-friplejehjem.dk eller på mobil: 22 34 31 27.

Med venlig hilsen og på gensyn

Birgith Sæderup
Forstander på Blåbærhaven.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *