Sygeplejerske søges til Blåbærhaven

Er du sygeplejerske med forkærlighed for mennesker med demens eller lignende plejebehov og har du faglig sparring som en spids kompetence, har du mulighed for at blive en del af vores team.

Klejtrup Friplejehjem – afd. Blåbærhaven kan tilbyde dig fysiske rammer med et hjem i særklasse hvor vi stiler mod stjernerne og vægter værdier som kvalitet, respekt, samarbejde og anerkendelse.

Vi kan tilbyde faglig dygtige kollegaer, der gør alt hver dag, for at vores beboere har en god dag. Sammen med beboerne, pårørende og lokalsamfundet skaber vi et hjem hvor det kan mærkes at livet leves og den enkeltes identitet og integritet bevares og værnes om.

Du skal være med til ”at spille dine kollegaer gode” – det betyder at du som sygeplejerske skal være parat til faglig sparring med dine kollegaer og du skal guide dine kollegaer i komplekse pleje – og omsorgs situationer. Foruden din uddannelse som sygeplejerske skal du være lydhør og god til at være lyttende.

Vi tilbyder et timetal på 30 -32 timer pr uge og arbejdstid er fortrinsvis på hverdage.

Har du lyst til at se vores hjem er du velkommen til at kontakte os på tlf. 96531510 og spørge efter Birgith.

Ansøgningsfrist d. 2 august og samtaler afholdes i uge 34.

Ansættelse pr 1 oktober eller snarest derefter – ansøgning modtages gerne pr mail: bis@klejtrup-friplejehjem.dk  eller pr post: Skårupvej 46 9500 Hobro.

Med venlig hilsen

Birgith Sæderup

Leder/Blåbærhaven