??? Jule-aktiviteter

Ligesom alle andre steder, så sker der også mange ting på Kløverbakken herop til jul. Der skal foretages juleindkøb, eller mest måske kigges der på juleudstillinger. For nogle af beboerne blev det til en tur til Viborg.

Hjemme på Kløverbakken var der også blevet pyntet op til jul, og der var kommet pakker i julemandens kurve, en lidt større udgave af pakkekalenderen, som vi kender den fra barndommen. Hver dag bliver der trukket navne op af julemandens som på de heldige, som denne dag må vælge en gave. Dette har i år udviklet sig til et helt optrin med julemanden på sin kane.

Af lidt mindre julekarakter, så var vi inviteret til at komme og være med i et par skoletimer sammen med vores 5. Klasse, som jævnligt kommer hos os for at synge og læse for os. Sjovt var det at se hvordan en dansktime foregår i 2019, og hvor var det svært med matematikken. Helt anderledes var det også med forholdet mellem eleverne og læren, og skoleborderne og elektroniske tavler.         Vi havde vores rugbrødsmadder med i de gamle madkasser og saft i flasker med patentprop, så kunne børnene se hvordan det var engang.           Det var en rigtig god og sjov dag, dejligt samarbejde vi har med Brattingsborgskolen.

Julefrokost??

Traditionen tro har vi selvfølgelig også haft julefrokost for beboerne, deres ægtefæller og personalet, godt hjulpet af en trofast frivillig skare. Otto Sandkamm, som spillede den hyggeligste julemusik, og de altid friske frivillige piger til at hjælpe os med alt det praktiske, så vi alle kan hygge os lidt mere på sådan en dag. Tusinde tak til jer alle.

Vi startede julefrokosten med at have besøg af dygtige elever fra Brattingsborgskolen, som gik Lucia og sang julesange for os. Det var meget flot. Tusinde tak skal I have for sang og for jeres besøg.

Herefter blev der ellers hygget med god mad, julehistorier, sang og musik, og en masse snak. Tak til alle der var med til at gøre det til en hyggelig julefrokost.