🇩🇰🍀 Kløverbakken 10 år 🍀🇩🇰

Søndag den 1. December 2019 var det præcis 10 år siden, at de første beboere flyttede ind på Klejtrup Friplejehjem, som det hed dengang. Denne 10 årsdag skulle bestemt markeres og fejres. Det startede allerede først på dagen med flagallé og Dannebrog til tops. Der var kaffe på kanden og rundstykker det meste af formiddagen i køkkenet, mens forberedelserne til den store dag, summede rundt om i huset.

Selve festlighederne tog rigtig form med "Åben kaffebord". Der var kaffe og et stort kagehus med form som Kløverbakken. Folk trak ind i pejsestuen, formand for driftsbestyrelslen Jon Pugholm, bød velkommen og fortalte kort om hvordan vi havde tænkt os at dagen skulle forløbe, og snart kunne man høre en lystigt snakken, indimellem spillede vores "hus pianist" Otto Sandkamm hyggemusik og Dorte sang for til fællessangene.

Kl 16 kom Michael Winkler for at underholde ved at synge og spille nogle af hans far, Gustav Winkler's, sĂĄ kendte melodier.

Efter underholdningen ved Michael Winkler og en lille kort pause, var det blevet tid til sidste del af jubilæumsdagen, nemlig spisningen, som bestod af  tunmousse serveret i bambusbĂĄde, buffet med helstegt kalvesteg og  svinekam stegt som vildt, flødekartofler og smørstegte kartofler, Waldorf salat og to blandede salater, samt en Rubinsteiner kage i portions glas. Virkelig en lækker menu.

Aftenen igennem fortsatte vores "hus pianist" Otto Sandkamm med at spille julehyggemusik, og Dorte sang for på fællessangene.

Formand for driftsbestyrelslen, Jon Pugholm, holdt en lille tale, hvori han fortalte om opstarten af Klejtrup Friplejehjem, og takkede for bestyrelsesmedlemmernes store indsats, og for det gode samarbejde med forstander Susanne Molbæk samt hendes store indsats for at skabe et plejehjem i særklasse, endvidere også en tak til personalet og støtteforeningen.

Herefter fik han overrakt af Inger og Solvej, på vegne af beboere og personale, et maleri til Kløverbakken. Et virkelig flot maleri, som er malet af beboerne i samarbejde med personalet og under vejledning af kunstmaler Povl Spanggård.

Efter overrækkelsen af maleriet, tog forstander Susanne Molbæk ordet, og holdte en varm og personlig tale omkring tilblivelsen af Kløverbakken. Hun sluttede af med at minde os alle om vigtigheden af at bringe fortiden med ind i nutiden, for at vi kan fortsætte i fremtiden.

Som bevis på det stærke sammenhold, som er med til at gøre Kløverbakken til det den er, sang alle de tilstedeværende personaler deres helt egen Kløverbakke-sang.

Der var endvidere også en hilsen og en tak fra Støtteforeningen for Klejtrup Friplejehjem ved formand Lilian Tordrup, og med de bedste ønsker for et forsat godt samarbejde.

Med på Kløverbakken gennem alle 10 år har været 5 beboere og 10 personaler.

🍀Dagen indbragte også mange fine gaver og blomster, som vi er MEGET taknemmelige for.🍀

🍀I forbindelse med 10 års jubilæet har vi udarbejdet et jubilæumsskrift. Hvis man er interesseret, og ikke allerede har fået det, er man meget velkommen til at komme ud på Kløverbakken og hente et eksemplar.🍀

🍀🍀 Tusinde tak til alle, som har været med til at markere denne dag, og gøre den så minderig 🍀🍀