🧹 Arbejdsdag

💦Det kan øse, det kan pøse….., men der skal meget mere til for at stoppe den flok ihærdige frivillige, som mødte op til efterårets arbejdsdag.
Selvom det regnede uafbrudt, så blev både tømt og vasket drivhus, pavillon, havestole og markisen blev også skrubbet grundigt.
Men regnvejret var slet ikke så tosset, for alle vores grønne potteplanter, store og små, fik en tiltrængt tur ud i regnvejret.
Arbejdsdagen startede med rundstykker og kaffe, og sluttede med at vi alle på Kløverbakken, spiste sammen i pejsestuen. Det var som altid en rigtig hyggelig dag, hvor der også var tid til at få snakket lidt på kryds og tværs imellem pårørende, frivillige og personale.
Vi er rigtig glade for at så mange møder op, vi er meget taknemmelige for alt det der bliver lavet, og mindst også lige så meget glade for jeres gode humør, som I er med til at sprede på Kløverbakken.

🍀 Tusinde tak til jer alle 🍀