🇩🇰 Åbent hjem og busindvielse 🇩🇰

Det er sørme godt, at vores døre er bredde, for sikke mange mennesker, der kiggede ind til os. Det er vi meget glade for, vi vil så gerne vise vores hjem frem for dem der havde lyst til at se hvordan vi bor og arbejder.

Arrangementet startede med at Susanne bød velkommen til Kløverbakken. Hun fortalte kort om hvor meget vi alle har glædet os til at vise vores hjem frem, så meget, at et par af personalet havde skrevet en sang om Kløverbakken. Sangen blev delt rundt til gæsterne, så vi sammen kunne synge den.

Herefter var der tid til enten et ekstra friskbagt rundstykke, eller til en rundvisning på Kløverbakken. 4 af beboerne havde givet tilsagn om at gæsterne kunne komme helt ind og se deres lejligheder.

Klokken elleve var der tid til at præsentere vores nye bus, vi har fået sammen med Blåbærhaven, og afsløre hvad den skal hedde. Bestyrelsesformand Jon Pugholm fortalte kort om baggrunden for anskaffelsen af bussen, inden han overdragede nøglerne til Støtteforeningen v/ kasserer Karin Jørgensen. Kløverbakkens ældste beboer holdt en lille tale, inden hun afslørede bussens navn..."Stjernebussen". Både navn og grafiskudsmykning af bussen blev meget godt modtaget, det kunne heller ikke være bedre, for som der står på bussen, "vi stiler mod stjernerne", ligesom der står i vores værdigrundlag. Det er Birgit Nøhr, som har fundet på navnet, og Nikita, som er ansat på Kløverbakken, der både har designet og udført udsmykningen, Den er altså bare flot ⭐️

Efter indvielsen var der mulighed for at få en køretur i bussen ned til Blåbærhaven og retur, forinden kørte bussen forsigtig og højtidelig igennem det røde bånd.

Nye gæster var kommet til, og der var tid til flere rundvisninger med mulighed for at få svar på eventuelle spørgsmål omkring at bo på Kløverbakken.

Pølsevognen havde nu åbnet op for udlevering af hotdogs, røde og ristede efter eget valg. Det var en vældig succes for alle, også beboerne nød en hotdog lige fra pølsevognen. Så det blev til over 200 hotdogs de travle pølsedamer måtte lave. Samtidig kunne gæsterne for alvor også tage vores nye koldtvandsanlæg i brug, det har nemlig tre tappehaner, en med alm koldt vand, en med Dansk Vand med brus, og en sidste med dejlig kold fadøl. Det vakte stor opmærksomhed og tilfredshed, og vil det helt sikkert også gøre hen over hele sommeren.

Regnen, som generede lidt under indvielsen af bussen, var nu aftaget en smule, så mange var også trukket ud på terrassen under markisen, for at nyde hotdogsene der, inden der til sidst blev almindelig opbrud. Vi synes det havde været en dejlig dag med mange interesserede gæster. Vi håber de har haft en god oplevelse, og fået svar på deres eventuelle spørgsmål.🍀