🌞 Sommer start 🌞

Så kom solen og varmen...sikke en dejlig uge. Mange gåture rundt om hjemmet, plukke blomster til bordene, hele tre busture, bl.a. en tur til Vebbestrup ismejeri, og noget så lækkert som softice og en kop kaffe.

Og en tur rundt om Mariagerfjord med holdt på Mariager Havn, hvor den medbragte frokost blev nydt.

Hjemme var havestolene jo fundet frem på arbejdsdagen, så nu skulle hynderne blot lægges i, og så var vi alle klar til at nyde middagsmaden på terrassen under markisen. Det smager altså lige en smule bedre i det fri, og så er appetitten også lidt større.

Med minderne om sidste års meget varme sommer, er vi nu ved at tage vores forholdsregler, vi er ved at installere en vandkøler, så det frister mere med en tår at drikke. Køleren har tre tappehaner, en til postevand, en med vand tilsat brus, ja og så er der en hane tilbage, hvor der vil være ikke mindre end dejlig fadøl, hvis man er til det😋

Så nu kan varmen bare komme an...