🐥🐣 Påskefrokost

Der herskede travlhed i køkkenet lige fra morgenstunden, ja det startede faktisk allerede dagen før. Mona og Gitte havde planlagt menuen til dette års påskefrokost. Hvide sild og røde sild helt fra Christians Ø, lakseroulade, mørbradbøf og champignon i flødesauce, og til sidst citronfromage pyntet med hindbær. Ingen skulle komme til at gå sultne fra bordet.

Alt imens der blev kokkereret i køkkenet, var der travlhed med at få pyntet op og dækket borde, der skulle mange til, vi blev lige knap 60 til påskefrokost.

Til påske hører der også påskelam, dem havde Aafje styr på, To søde lam, tre uger gamle. De var meget trygge ved at være på plejehjem, men blev lidt utætte, hvad gør man så, jo de fik selvfølgelig ble på. Og så kunne de ellers gå løs på ugeblade og hvad der ellers var af spændende ting inden for rækkevidde. Lammene var så søde, så de gjorde stor lykke både for personalet og ikke mindst for beboerne.

Susanne bød velkommen til Kløverbakkens påskefrokost, og Otto spillede til fællessange og hyggespillede ellers under spisningen. En rigtig hyggelig dag, hvor snakken gik lystigt indimellem de lækre retter og fællessangen.

Tusinde tak til alle for at I var med til at gøre det til en god oplevelse, og ikke mindst til alle de frivillige fra støtteforeningen og personale, som fik det hele til at fungere. 🍀 TUSIND TAK 🍀