Penge til sommerhustur

I sidste uge var vi nogle stykker i Viborg for at få overrakt penge til vores sommerhus tur. Se mere her i artiklen fra Viborg Nyt


5000 kroner til sommerhustur for Friplejehjemmet Kløverbakken. Fra venstre ses Jette Borg Petersen, Lis Madsen, Lone Jacobsen og Susanne Molbæk, alle fra Kløverbakken, samt Mette Bak Christensen og Pablo Fouilloux, daglig leder af Viborg Street Food. Foto: Jacob Kaas.

https://www.viborgnyt.dk/viborgnyt/Penge-til-sommerhustur/artikel/386994

Viborg: I december havde Viborg Street Food inviteret den velgørende pop-up-butik, Pusterum, til at indtage et ledigt område i madhuset. Jette Borg Petersen og Mette Bak Christensen var hurtigt med på ideen og satte en masse af de spændende loppefund til salg i den lille bod.

- Der er jo klar synergi i koncepterne. Vi har været rigtig glade for samarbejdet, fortæller Pablo Fouilloux. Det var faktisk medarbejderne på Viborg Street Food, der stod for at passe boden med loppefund, da de egentlige Pusterum-damer jo skulle passe deres normale arbejde.

- Vi synes, at det var så godt, at Pablo kontaktede os. Nu kan vi jo så sammen overrække pengene, sagde Mette Bak Christensen. Det "rigtige" Pusterum åbner i øvrigt på Vesterbro Torv den 28. marts og lige nu leder de to ildsjæle efter gode lokale, velgørende projekter at støtte med de mange penge som salget af genbrugsmøbler og ting og sager indbringer. Man kan finde kontaktoplysninger på facebook.

Til julesalget fik Pusterum og Viborg Street Food samlet 5000 kroner sammen. Og pengene var allerede øremærkede til Friplejehjemmet Kløverbakken i Klejtrup. Her ser medarbejderne frem til at kunne tage beboerne med på sommerhustur.

- Det giver et helt andet sammenhold, når beboerne er lidt ude af de vante rammer. De har en anden opmærksomhed og omsorg for hinanden, når vi er af sted, fortæller Lis Madsen, der er sosu-assistent på Kløverbakken.

- Ja, og så har vi jo allerede nu noget at se frem til og tale om. Så vi takker mange, mange gange for pengene, tilføjer Susanne Molbæk, der er forstander på friplejehjemmet.

Sommerhusturen går til Tversted i starten af maj. Det er et stort sommerhus med plads til 10-11 beboere og hjælpere.

Tak for den støtte fra de dejlige mennesker fra Pusterum og Streetfood fra Viborg.