🤡 Fastelavn, er mit navn…👺

Flotte damer i store fine kjoler, hekse med langt tjavset hår, romersk soldat med rustning, Olsen banden med jordemodertaske og værktøj, Klods Hans med ged og krage, dansende mælkekartoner og mange mange flere sjove og opfindsomme udklædninger.

Festen startede med præsentation og derefter blev der budt til bords til fyldte pandekager m/ salat og islagkager.

De dansende mælkekartoner havde indøvet et lille dansenummer, det var virkelig festligt.

Så kom vi til det allervigtigste, tønden skulle slås ned, og indholdet skulle fordeles. Der blev gået til den.

Dronning Ingrid formåede at blive katte dronning, og Folmer blev til kong Folmer.

For at sådan en fest overhovedet skulle kunne blive til noget, er det til stor hjælp med den velvjlighed Vi har mødt, så der skal lyde en stor tak til Lindum Auto, Klejtrup Bageri, TENA, Dagli Brugsen Klejtrup, Løvbjerg i Viborg, Biksen og Blomsterhuset i Ålestrup, og en stor tak til de tre frivillige, der sørgede for meget praktisk i aftenens løb.🤡🍀