Monthly Archives: august 2020

Denne sommer har budt på en del, som vi ikke havde ventet. Længe har vi sammen med resten af verdenen, måtte forholde os til Corona situationen, som vi på Kløverbakken synes vi har klaret meget godt.  Midt i juli fik vi så en ny ting, som vi skal forholde os til. Susanne har taget sit job som forstander op til overvejelse, og har besluttet, som det kan læses i nedenstående brev, at hun vil prøve noget andet. Det er vi alle selvfølgelig meget meget kede af, hvor har hun betydet meget for Klejtrup Friplejehjem og Kløverbakken især, men vi har stor respekt for hendes valg, og forstår hende godt. Det bliver en stor og vigtig opgave for hendes efterfølger, at fortsætte med at drive Kløverbakken i den gode ånd, som er skabt med stor hjælp af Susanne. Vi er alle kun interesseret i at det lykkes, og vil gerne bidrage til at den rigtige person bliver fundet.

Der er heldigvis længe til oktober, så foreløbig vil vi nøjes med at ønske Susanne held og lykke med hendes valg.

Det har nu været sommer et godt stykke tid, solen har dog ikke tilsmilet os ret meget på det sidste, men når den er her, så nyder vi den mest muligt, solen og den friske luft er så godt for os.

Ligeledes er det godt for os, at myndighederne nu har åbnet så meget op for besøg, at det nu er muligt at se sine kære igen, også når vejret ikke gør det muligt, at man kan mødes udenfor, som stadig er det mest sikre, og derfor bør tilstræbes. Besøgene er stadigvæk med stort focus på hygiejne og minimal fysisk kontakt.

Små glæder har vi mange af, og nyder dem. En af dem er vores fire små kyllinger. De har boet i et bur i forhallen. Buret har vokset sig større i takt med at kyllingerne har vokset. De er efterhånden blevet håndtamme, det ses tydeligt, når de kommer lidt ud af deres bur. Kyllingerne er nu blevet så store, så de er alle flyttet ud i hønsegården.

Valdemarsdag er også kartoflens dag, så vi skulle selvfølgelig have nye kartofler. Dem vi fik fat i, havde dog vokset sig så store, at vi kunne komme i tvivl om det nu også var nye kartofler? Sommervejret lokker også med cykelture, og der skal høstes i drivhuset, alt imens vi nyder havens mange blomster, åkanderne trives godt i år. Hvis vi ikke lige kan komme ud, så kan vi altid lige få en snak på gangen? Måske en gammel drøm i en åben gul boble?

En eftermiddag i juni kom Christian's barnebarn forbi på terrassen med sin saxofon, for at spille for os alle. Vejret var godt, og det var han bestemt også? Tusind tak for en fin lille koncert ?

Sct Hans aften
Traditionen tro blev der holdt Sct Hans aften med bål og hjemmelavet heks, som skulle sendes til Bloksbjerg. Dette år var vi så heldige, at der også blev holdt båltale på Kløverbakken. Tusinde tak til Mette Nielsen for en flot båltale. Efter båltalen blev der serveret røde pølser og jordbær med fløde til dessert. Mens bålet blev tændt, var der mulighed for en lille en til kaffen.

En tradition er også hver sommer, at vi afholder motionsuge med forskellige spil og aktiviteter?

Sommervejret har ikke været det bedste her i sommer, så det er også blevet til mange indendørs aktiviteter, der har været travlhed i træværkstedet, der er blevet spillet kort, bagt småkager, snakket om gamle dage i huskekassen, og der er blevet hygget i onsdagsbaren med sommerdrinks og sange?