Monthly Archives: januar 2019

?? Meget af ugen har stået i håndboldens tegn, der er blevet heppet og hujet ??. Da det blev svenskernes tur, var man rykket ind foran storskærmen, og der var anskaffet håndboldkage...den blev der dog gjort kål på inden fotografen kom til?

Dagplejebørnene kom på besøg, og der blev leget og sunget.

Skuespil på Brattingsborgs Skole. Vi var inviteret til generalprøven dette års skuespil.


Der er kommet mange gæster forbi Kløverbakken i tidens løb, men helt fra Tanzania i Afrika, det sker bestemt ikke hver dag, faktisk har det aldrig sket før. Josef var forleden på besøg, han er Masei, og han kommer fra Tanzania, han har boet i Danmark i 10 år, og har lært dansk. Josef kunne fortælle en masse spændende ting fra en meget anderledes kultur, end den vi kender.


Der var en, for hvem det rørte særdeles meget. Det var Niels. Han har gennem en årrække boet i lige netop Tanzania. Det var dejligt, at få genopfrisket sit afrikanske'
i

De store højtidsdage er nu ved at være overstået for denne gang.
det har været et par aftener, hvor minderne dukkede op., og kunne genkalde mange hyggelige stunder.

Juleaften hvar der dækket op hele vejen igennem pejsestuen, og der blev danset om juletræet. sandelig om ikke også at selveste julemanden kom på sin kane:

Nytårsaften var alle beboerne hjemme på Kløverbakken, og flere havde deres nærmeste på besøg, de var alle med til, at det blev til en meget hyggelig aften.

Rigtig Godt Nytår....