Monthly Archives: august 2017

De geder vi fik da plejehjemmet åbnede for snart otte år siden, var efterhånden blevet gamle, og var faldet væk hen af vejen. Den sidste,,og den yngste, Fie, gik alene i indhegningen indtil den nu flytter til ligestillede på Vigsø Feriecenter, for at give plads til tre nye og  lidt mindre i racen af geder. De hedder meget pudsigt nok stort set det samme som vores gamle gede, nemlig Fie, Bertha og Mads, tre søskende fra maj sidste år.

De nye beboere blev vel modtaget, selvom de ankom lige da alle skulle sætte sig til bords til aftensmaden.

Allerede mandag var der fuld aktivitet for at få skabt den rette stemning, Flere frivillige personaler og støtteforeningsmedlemmer, var mødt op. Børnehaven fra Møldrup havde taget bussen til Klejtrup, for at lave palmetræer. Og det fineste strandsand dækkede snart hele terrassen.

Tirsdag morgen var alt klappet og klar. Pigerne bag ideen, stod klar til at byde velkommen til STRANDFEST?☀️

Og snart strømmede det ind med de første strandgæster.

Stemningen var høj lige fra starten. Der blev afholdt en lille vandkonkurrence til stor morskab for både deltagere og tilskuere.

Et par "ældgamle" gæster af huset kom forbi, og så blev der ellers badet og nydt små drinks fra strandbaren. Nogle fik endda ordnet negle på stranden.

Efterhånden som tiden nærmede sig middagstid og den friske havluft skærpede appetitten , blev der tid til at studere menukortet og bestille frokost?

Efter middagen var der underholdning ved Kløverbakke sangerinderne. De formåede virkelig at sætte stemning blandt strandgæsterne?

Efter denne skønsang var det tid at få sandet børstet af fødderne, og komme ind i skyggen for at få sig en velfortjent middagshvile, inden man skulle på den igen.

Denne gang var det mulighed for at få sig en lille svingom?, inden strandrestauranten åbnede igen med drinks og kaffe.??☕️

Her slutter vi foreløbig på behørigvis med Skuld' gammel venskab rejn' forgo', men hvornår Strandfesten får lov til at slutte, og vi vender tilbage til Klejtrup, vides ikke.....

TUSINDE TAK til pigerne bag ideen, og til alle de frivillige hænder fra såvel støtteforeningen som personalet, og dem der var på arbejde, som måtte handle anderledes, for at hele Kløverbakken kunne holde feriedag på stranden.?