Monthly Archives: marts 2017

Tre energiske elever fra social og sundheds skolen i Skive har været på besøg, for at lave påskepynt sammen med os. Der blev pustet æg ud, så man blev helt rød i hovedet, der blev klippet kyllinger ud og der blev sået karse til æggemadderne?. Tak til de tre elever for at de havde lyst til at hjælpe os.

Simested Linedansere havde tirsdag aften lagt deres vej forbi Kløverbakken. Der var lagt op til en festlig aften med glad musik og støvletramp. Efter deres flotte opvisning var der fælles kaffebord. Tusinde tak for jeres besøg, det er altid festlig, at have jer på besøg.

pgjadmin

Klassisk koncert v/Klejtrup Musikefterskole .

Elever fra den klassiske linje kom på besøg for at underholde os med nogle små klassiske musikstykker. Det er nogle dygtige elever, der spillede mens beboerne var samlet til brunch i pejsestuen. Koncerten var en generalprøve på en turne de skal på senere her i foråret til bl.a. Århus og Ålborg. Held og lykke til de unge mennesker, tak for en flot koncert, og tak til de frivillige der hjalp med at få det til at klappe og være hyggeligt.