Monthly Archives: november 2016

Vaniliekranse i lange baner. Rundt om langbordet var der mange ivrige hænder, der samlede de  flotteste runde vaniliekranse, det blev til adskellige bageplader, der ventede på at komme en tur i ovnen. Og snart bredte der sig en liflig duft i huset, og selvfølgelig skulle de smages til formiddagskaffen.

Det er sørme , det er sandt, det er snart December.. sådan lød fællessangen med elever fra Klejtrup Musikefterskole. Det var det flotteste vejr, rigtig fint vejr til at få tændt juletræet. Traditionen tro, inviterede Kløverbakken på julehygge og hjemmebagte æbleskiver og gløgg. Rigtig mange pårørende var mødt op til en hyggelig eftermiddag , vi sang julesange, lyttede til efterskolens dygtige elever, spiste lækre æbleskiver og drak gløgg. Spejderne kom med deres lille salgsvogn, og handlen gik lystigt, spejderhagl, hundekiks, kravlenisser og meget andet, alt sammen hjemmelavet. Eftermiddagen rundede af med at spejderne tændte deres fakler, og gik i samlet trop til byens torv, hvor endnu et juletræ skulle tændes.

Torsdag eftermiddag / aften dukkede den søde julestemning op på Kløverbakken. Et par frivillige og to personaler brugte deres fri-eftermiddag på at pynte op til jul. Gran og kogler fløj de kreative mennesker om ørene sammen med nisser og stjerner. Al julepynten kom op af kasserne, og sammen med noget nyt og spændende, fandt dets pladser rundt om på plejehjemmet. Det blev en rigtig hygge eftermiddag for alle.

Tak for den gode julehyggestemningen:-)