Monthly Archives: august 2016

Fredag sluttede med at Kløverbakken deltog i et cykelløbsarrangement i byen.

Formålet for arrangementet var, at samle penge ind til byens legepark og øvrige forskønnelses aktiviteter i byen, så som julebelysning og beplantninger. Derudover en hyggelig aften for byens borgere med fællesspisning og underholdning.

Vi deltog med vores "duo-cykel", som vi på skift cyklede rundt på. 8 beboere og mindst lige så mange personaler deltog i og omkring cykelløbet, og fællesspisningen bagefter.

Bag på cyklen var vores sponsorer nævnt:

Holger's gulvservice, Læge Allan Mortensen, Tonny's VVS, Hanne's fodklinik, Kløverbakken, Møldrup Fysioterapi, Klejtrup Auto , Aalestrup Fysioterapi, Fodterapeut Marianne Poulsen, Mobilfrisør Anita Doktor, En lys Ide, Karin Jørgensen, Birgit og Leif Nøhr, Lissie Jensen, Poul Erik Nielsen

Foruden disse sponsorer, ved vi at der er flere der har støttet direkte uden om os. Så indtil videre er vi oppe på knap 7000kr?. En STOR TAK til alle der har bidraget til det flotte resultat.

image image image image image image image image image image image image image image image

 

Nu endnu flere dejlige billeder:

Solen skinnede lystigt på en af sommerens måske sidste dage, dagen var ideel til en sejltur på den nye lille sø lige nedenfor Kløverbakken.

Vi var så heldige, at "vores egen" friluftsvejleder havde arrangeret 4 kanoer med hjælpeudstyr, og sammen med hans to brødre og en svigerinde gav de os alle en fantastisk formiddag på søen.

De fire kanoer var alle udstyret med et ekstra komfortabelt sæde, og enten ved egen hjælp eller ved hjælp af en lift, var det muligt for alle, at komme sikkert ud at sejle og opleve den afslappende fornemmelse af at glide stille hen over vandet.

Der skal lyde en stor tak til Knud Erik for at give os sådan en oplevelse, og tak til Villy, Hans og Helle for at hjælpe os sikkert afsted på søen. Og til de mange frivillige personaler der også var mødt op, skal der også lyde en stor tak. Dagen var kun mulig at gennemføre da alle samarbejde om, at give vores beboere en helt enestående oplevelse. Middagsmaden blev indtaget lidt på skift og bestod i dagens anledning af lakselagsange 😉

De mange billeder fortæller med alt tydelighed, at det var en fantastisk oplevelse, og mange gav også udtryk for, at de var klar igen en anden gang både de ti beboere der var ude at sejle men også de øvrige der kikkede på fra bredden ?